Bouw- en projectbegeleiding

Een bouw of verbouwproject heeft meerdere lagen, waarbij verschillende vakgebieden samenkomen. ACE biedt naast het ontwerpen en uitwerken van een project ook de bouwbegeleiding. Hierdoor kunnen projecten turn-key opgeleverd worden en is er niks waar jij je zorgen om hoeft te maken.

ACE is het aanspreekpunt als projectleider voor iedereen. Hierdoor blijft de communicatie overzichtelijk, worden ontwerpen en plannen doorgevoerd zoals is bedoeld, kan er snel geschakeld worden bij onverwachte zaken en kunnen wij het budget en de planning bewaken.

ACE is het team van vakspecialisten die jou als opdrachtgever volledig ontzorgt, waardoor het bouwproject efficiënt en prettig verloopt.

 

Projectleider

VAN ONTWERP TOT REALITEIT

bouwbegeleiding en projectleider of projectbegeleiding in Nijmegen. Architectenbureau ACE Architects ontzorgt.

Een bouw of verbouw project bestaat uit vele lagen en behoeft een zorgvuldig samengesteld bouwteam. Omdat ACE voor elk aspect kwaliteit wilt leveren werkt het samen met een team van creatievelingen en professionals. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw dromen tot in de puntjes wordt uitgewerkt en kunnen we alle zorgen wegnemen. Van kleine kamers tot hele renovaties, ACE heeft voor elk project een match.