Interieur ontwerp Nijmegen

Interieur ontwerp Nijmegen. Krijg interieuradvies of een interieurontwerp van architectenbureau ACE Architects

Pakket 1

Dit pakket is voor jou als je het grote plaatje graag op papier wilt zien. Het plan waar je naar kan verwijzen bij de verbouwing en de toekomstige mogelijkheden. Pakket 1 draait om het toetsen van alle mogelijkheden en tot het komen van de ideale indeling. Samen met een inspirerend advies in stijl & materiaal kan jij er vervolgens zelf iets prachtigs van maken.

Interieur ontwerp Nijmegen. Krijg interieuradvies of een interieurontwerp van architectenbureau ACE Architects

Pakket 2

Wil jij naast de ideale indeling ook graag een doordacht plan van kleuren en materialen? Pakket 2 is perfect voor diegene die met een schone lei willen of moeten beginnen. Naast al bestaande ideeën, denken we samen out of the box over verschillende indelingen en zorgen we ervoor dat de gewenste woonstijl vertaald wordt naar kleuren en materialen.

Pakket 3

Wil jij thuiskomen in een huis waar over alles is nagedacht en die compleet bij jou past? Pakket 3 is perfect voor nieuwbouw projecten, renovatie of verbouwingen waar veel bij komt kijken. Met onze expertise en jouw wensen gaan we aan de slag om de perfecte sfeer neer te zetten, een kleur- en materialenplan uit te werken en er voor te zorgen dat jij straks zonder zorgen thuiskomt.