Over ace

Ir. Alexandra Bergsma

Architect & interieurontwerper​

In 2019 heb ik ACE Architects opgericht met de visie om mensen te voorzien in een veilige thuisbasis. Een plek waar ze écht kunnen thuiskomen, waarin ze volledig zichzelf kunnen zijn, comfort kunnen vinden en rust. Het is met veel trots en plezier dat ik de groei van ACE zie en de connecties met opdrachtgevers die nog jarenlang lopen. Architect en interieurontwerper zijn, komt bij mij altijd eerst voordat bedrijfseigenaar komt.

Mijn fascinatie en bewondering voor architectuur en interieur is er altijd al geweest. Ik kan uren turen naar gebouwen en de verschillende texturen, details en kleuren om het karakter te ontcijferen. De invloed op een gebouw door cultuur, tijd en stijl heb ik duidelijk in beeld gekregen door in verschillende landen te hebben gewoond.

Ik weet dat onze eigen persoonlijkheid een grote rol speelt in de verbintenis die we voelen met een omgeving. Pas wanneer het als een verlengde van jezelf voelt, kun je optimaal leven. Mijn missie is om voor iedereen een thuisbasis te creëren die dat geluk verzorgd. Een succesvol ontwerp komt tot stand wanneer deze persoonlijk, inspirerend en met een beetje pit is samengesteld!

Architect en interieurontwerper ACE Architects

Alexandra

Sinds 2019

ACE Architects is een architectuur- en interieurontwerp studio opgericht in 2019. De studio is gelegen in het prachtige Nijmegen, maar het portfolio reikt tot over heel de wereld. Vol passie en creativiteit, wordt alle energie gestoken in het ontwerpen van inspirerende gebouwen en interieurs waar mensen zich thuis voelen.

De stijl van ACE Architects kan omschreven worden als eigentijds en zacht. Er wordt veel aandacht besteed aan lichtinval, kleuren en texturen, zichtlijnen, maar bovenal karakter. De dromen en wensen van onze opdrachtgevers, verwerkt in onze ontwerpen. Dat is de missie.

Sinds 2022

ACE Atelier is een creatief platform boordevol inspiratie, informatie en educatie. Opgericht in 2022 als verlengstuk van ACE Architects, biedt het iedereen die niet zomaar een interieurontwerper of architect in kan schakelen de mogelijkheid om met ons advies hun huis te transformeren.

Wij vinden dat iedereen het verdient om thuis te komen. Een plek om tot rust te komen en onbeschaamd jezelf te zijn. Van kleine compacte woningen tot kamers en zalen. Bij ACE Atelier kan je lezen, kijken en genieten van alle tips en tricks die wij je kunnen meegeven, zodat ook jij met een beetje pit je eigen interieur kan samen stellen.

VAN ONTWERP TOT REALITEIT

Een renovatie project bestaat uit vele lagen en behoeft een zorgvuldig samengesteld bouwteam. Omdat ACE voor elk aspect kwaliteit wilt leveren werkt het samen met een team van creatievelingen en professionals. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw dromen tot in de puntjes wordt uitgewerkt en kunnen we alle zorgen wegnemen. Van kleine kamers tot hele renovaties, ACE heeft voor elk project een match.